Sectia ATI I SFIB  este compusa din 26 de paturi si efectueaza servicii de: anestezie, terapie intensiva si transfuzii.

    Punctul de transfuzii este tot in subordinea sectiei ATI. Activitatea consta in efectuarea de grupe + RH, determinarea compatibilitatilor de sange si subunitati.Sectia ATI deserveste    toate celelalte sectii ale spitalului in ceea ce priveste consulturile interdisciplinare, transfuzii, montare de catetere venoase centrale, monitorizare ASTRUP.
    Medicii ATI executa toate tipurile de anestezii: generale (inhalatorii si intravenoase, de conducere(rahianestezii, peridurale si blocaje de nervi periferici).

Cadre medicale :

 

  Dotari

   In sectia ATI sunt admisi pacienti care au un necesar crescut si constant de  suport terapeutic si tehnic- sunt instabili pe functii vitale sunt monitorizati continuu atat invaziv cat si non invaziv,se aplica proceduri de substitutie renala continua. Se recolteaza analize specific zilnic, se protejaza respirator, se fac bronhoaspiratii, pansamente, nursing. Spitalizarea in ATI nu este de sine statatoare, ci internarile se fac prin celelalte sectii ale spitalului.

·        Activitatea clinica a sectiei ATI  a crescut ca numar de admisii a cazurilor cat si a complexitatii cazurilor anual .

 

 

Servicii  medicale  efectuate

Analize medicale efectuate

Explorari functionale

 

Tipuri de spitalizare

Invatamant medical:

Plan de dezvoltare:

   Colaborarea cu celelalte sectii ale spitalului se face in conditii optime, internarea in sectia ATI facandu-se cu aprobarea sefului de sectie sau dupa caz  a medicului de garda din sectia ATI.

 

Date de contact

       Sos. Vitan Barzesti Nr. 13, Sector 4, Bucuresti, 042122, Etaj 2

    Telefon  0213345190/int 1264;1260